Home / Wilhelm

De looks van een merk
de aanpak van het mkb

Wij zijn Wilhelm Marketing. Een no-nonsense marketingbureau dat jou helpt om je marktpositie te versterken. 

Typisch Wilhelm? Dat is onze aanpak. Eerst een stapje terug om scherp te krijgen wat je wilt bereiken. Daarna een sprong vooruit om resultaat te boeken. 

Daarbij merk je dat onze roots in de vormgeving liggen. Onze voorstellen zijn altijd creatief, onderscheidend en prikkelend. Maar wel steeds met het resultaat voor ogen. Meer leads, meer klanten, meer omzet! 

Ook prettig: we schakelen lekker snel. En hebben geen uitgebreide briefings nodig om met resultaten te komen. We zijn wars van poeha en opgeklopte lucht. 

Eigenlijk zijn we net als jij: ondernemend. Met een drive om iets moois neer te zetten, vooruit te komen. Daarom zijn we graag voor langere tijd betrokken bij jouw marketing. Zodat we samen steeds nieuwe stappen kunnen zetten. Op weg naar nog meer succes!

Expertises

strategy

Strategy

Meer aanvragen via je websites, meer bestellingen in je webshop, meer telefoontjes voor je verkopers. Dat begint bij een slimme marketingstrategie. Die ontwikkel je samen met Wilhelm Marketing.

Bekijk meer:
branding

Branding

Is het tijd om een betere eerste indruk te maken? Wilhelm Marketing ontwikkelt graag een onderscheidende huisstijl en een passend logo voor jou.

Bekijk meer:
online

Online

Wilhelm Marketing ontwikkelt onderscheidende websites en webshops. Van simpele onepagers tot uitgebreide websites met bijvoorbeeld een online configurator of bestelsysteem.

Bekijk meer:
advertising

Advertising

Snel een overtuigende advertentie nodig? Wilhelm Marketing verrast je graag met een creatief concept!

Bekijk meer:
 • Wilhelm
  Beens
 • Anne-Marthe
  van Maanen
 • Daniëlle
  Achterberg
 • Jan
  Beens